مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی مالکیت

یک قطعه ملک که بصورت دست نوشته در تصرف ما بوده و در عین حال اداره مسکن و شهرسازی هم ادعای مالکیت آنرا داشته در یک مرحله اداره مذکور از ما شکایت و دادگاه بر علیه ما حکم صادر نمود و ما به پیشنهاد نماینده اداره مسکن و شهرسازی شهرستان از تجدید نظرخواهی صرف نظر کرده و باز به پیشنهاد نماینده آن اداره طبق قانون الحاق موادی به ساماندهی حمایت از تولید مسکن و تایید بنیاد مسکن مبنی بر مشمول قانون فوق بودن، سند ملک مذکور بنام ما صادر گردید. حال با وجود اینکه دو سال از صدور سند گذشته اداره کل استان دوباره از ما شکایت کرده و از دادگاه خواستار ابطال سند را کرده

آیا امکان ابطال سند با توجه به اینکه تمامی مراحل صدور سند بصورت قانونی و شفاف طی شده وجود دارد ؟
با توجه به اینکه خود اداره کل هم در مرحله قبل در جریان کامل صدور سند بوده است

پاسخ ها :

پژمان   دادخواه دستجردي

جناب آقای پژمان   دادخواه دستجردي:

سلام توضیح شما کامل نیست .اگر خللی در مالکیت شما وجود داشته باشه بله امکان ابطال سند هست .با من تماس بگیرید در صورت امکان تلفنی راهنمایی میکنم