مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند مالکیت

باعرض سلام. من دوبرادروچهارخواهردارم.من درزمانی که پدرو مادرم درقید حیات بودن تمام خرج ومخارج ان دوبه عهده ی من بودپدرم زمین وخونه ای که دران بودیم به مادرفروختن بعدازچندسال که من ازهردوشون نگهداری کردم
وخونه ای که دران زندگی میکردیم مادرم میخواستن بفروشندکه من ازایشون خریدم حالاکه هم پدروهم مادرفوت شدن یه برادرویه خواهرحق خودشون رومیخوان درزمان زنده بودن مادرکه صاحب زمین بودن من سندمالکیت گرفتم ایاوراث میتوانند کاری کنند؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنین.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مادرتان در زمان حیات و در سلامت عقل و روان و با رضایت انتقال داده باشد در این صورت کسی نمی تواند مدعی حقی باشد.
و اگر طرح دعوی کنند با توجه ب توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مدارک تصرفات و نقل و انتقالات مهم است که باید تاریخ آنها را مشخص کرد و رویت بله اقدامی میتوان انجام داد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر در زمان حیات ملک به شما متتقل شده باشد احتمال ابطال سند انتقال ضعیف هست اما غیرممکن نیست ، مدارک باید بررسی شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ وراث نمی توانند کاری را به انجام برسانند؛ زیرا شما سند مالکیت تک برگ به نام شما است و قانونا و شرعا شما مالک ملک هستید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در زمان حیات انتقال صورت گرفته صحیح است و سما مالک هستید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

خیر کسی نمیتواند به مالکیت شما خدشه ای وارد کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در حال حاضر خیر، مگر این که وراث ادعاهای دیگری در زمان حیات متوفی نمایند که قابل رسیدگی می باشد ، به عنوان مثال ادعا نمایند که در زمان انتقال سند مادرتان محجور بوده و اختیار تصمیم گیری در انوال خود نداشته و......
هرزمان اقدام قانونی انجام دادند دوباره مشاوره بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست گفت گو صورت بگیرد می‌بایست مشخص شود که ادعای آن اشخاص چه بوده و چه مدارکی دال بر استناد دارند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد.
بنظر خیر مگر تحت شرایطی خاص....
البته اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود تا پاسخ درخوری تقدیم گردد....