مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل دادگستری

برای شکایت از وکیل پایه یک دادگستری میخواستم ببینم باید چه کار بکنم ایشان متن قرارداد و صلح نامه که بین من و طرف بوده رو که باید کپی برابر اصل می‌کردم و رسمی کردن گم کردن نزدیک دو سال منو الاف کرده الان هم جوابگو نیست و نمی تونه بیاد هیچ کاری بکنه مال و همه چیز از دست رفته فقط میخواستم ببینم برای نحوه شکایت از وکیل باید کجا چگونه اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسراي انتظامي مراجعه بفرماييد

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

اگر رسمی هست صلح نامه از طریق همان دفترخانه یک نسخه بگیرید باید این موضوع اثبات بشه واگر ضرری به شما نرسیده باشد و بدون دلیل نمیشه شکایت کرد