مشاوره حقوقی رایگان - سود دوران مشارکت وام مسکن

با سلام بنده دوماه پیش واحدی خریداری کرده ام که به گفته مشاور املاک وام 50 میلیونی داشت و در مبایعه نامه قید شد که سود دوران مشارکت وام به عهده خریدار میباشد و در پی اعتراض بنده گفت که مبلغ ناچیز 2یا3میلیون می باشد الآن بعد از تقسیط وام مشخص شده است که سود دوران مشارکت 18 میلیون تومان است میخواستم بدونم که تکلیفم در این مورد چیست و از چه راهی باید اقدام کنم و به نتیجه میرسم یا نه

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام شروط ضمن عقد لازم الاتباع هستند
و جهل به ان مانع اعمال اونه نمیشه و راه کار دفاعی شما این هست که با استناد به کافه خیارات شرط را باطل غیر مبطل عقد تلقی نمایید