مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

سلام ببخشید اگه استعفا بدیم و قبول نکنن به هردلیل میتونیم نریم سرکار؟؟ کاری میتونن بکنن؟؟ کارمند رسمی اداره دولتی هستم، سه ساله مرخصی زایمان و استحقاقی و بدون حقوقم و حالا نمیخوام برم کلا

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

چون مستخدم رسمی هستید به دلیل اینکه قانون مدیریت خدمات کشوری هستید باید استعفا مورد پذیرش قرار گیرد یا عذر موجه قانونی به دلیل عدم ادامه همکاری از مبادی قانونی عمل کنید تا بتوانید از حق بیمه وسایر مزایا استفاده کنید