مشاوره حقوقی رایگان - عدم پذیرش استعفا

با سلام من سه ماه پیش استعفای کتبی خودم رو به مدیریت شرکت تحویل دادم، گفتن باید سه ماه به کار ادامه بدی و الان بعد از سه ماه، کلا منکر استعفای بنده شدن، از استعفا یه رونوشت همراهم هست. نه تسویه میکنن، نه نامه عدم نیاز میدن نه اخراج میکنن نه کار میدن. الان از یه شرکت بهتر پیشنهاد کاری دارم و اینها دارن اذیت میکنن، در ضمن حقوق ماه آخر و اضافه کاری هایی که طی مدت همکاری داشتم رو ندادن.در حین استخدام، از بنده سفته اخذ کردند و سفته ها رو در قرارداد ذکر کردیم و از سفته ها کپی گرفتم و تو سفته ها حسن انجام کار ذکر شده. ایا نیازه که من به کار ادامه بدم؟ ایا امکان سو استفاده از سفته ها وجود داره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما اظهارنامه برای شرکت ارسال نمایید و بعد میتوانید خارج شوید

و از بابت مطالبات شما باید در مراجع اداره کار شکایت نمایید

و از بابت سفته ضمانتی ، شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت مطالبه حق و حقوق خود به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید
و برای استرداد سفته اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.
بهتر است بعد از ترک کار دوستانه جهت استرداد سفته اقدام کنید
اگر نتیجه ای نداشت می توانید طرح دعوی کنید.