مشاوره حقوقی رایگان - وصول سفته

ضمن عرض سلام و احترام.
شخصی سفته ای به مبلغ بیست میلیون ریال برای سال 91 به بنده داده بود. مبلغ سفته را خورد خورد پرداخت کرد ولی سفته نزد بنده مانده بود. چند ماه بعد برای عروسی از بنده مقداری پول دریافت کرد و یک چک هفت میلیونی برای خرید جهیزیه از بنده گرفت. در عوض همان سفته ی قبلی که تا مبلغ بیست میلیون ریال بود به تاریخ 91 بود را به دویست میلیون ریال تغییر داده و 91 را به 96 تغییر داد بدون قلم خوردگی ( 1 را به 6 تغییر دادیم ).
سپس در پایین سفته کنار امضای خودش یک امضای دیگر هم زد و کنار امضا نوشت مبلغ سفته دویست میلیون ریال می باشد.
حدود سه سال از تاریخ سررسید سفته گذشته و نه تنها پول را نداده بلکه حتی چک بنده برگشت خورد و با تاخیر تادیه 9 میلیون را هم خودم پاس کردم و رسید هم از اجرای احکام دادگاه و هم شخص دارنده چک گرفتم.
حال با توجه به این که سفته مبلغ اسمی تا بیست میلیون ریال میباشد ولی مبلغ درج شده‌ دویست میلیون ریال می باشد و مجدد امضای دیگری هم زده شده و دو تا امضا روی سفته وجود دارد. با توجه به این که مالیات مازاد را پرداخت نکردم آیا امکان دریافت سفته با این مندرجات وجود دارد.
ضمن این که در قسمت مشترک سفته با ته برگ سفته قید شده خسارت تاخیر تادیه ماهانه پنج درصد می باشد. که پس از نوشتن قسمت ته سوش سفته را به طرف مقابل دادم. آیا اصلا قید خسارت تاخیر تادیه روی سفته اعتبار دارد یا خیر؟ اگر دارد با توجه به این که در صورت عدم ارائه ته سوش سفته مفاد تاخیر تادیه قابل خواندن نیست تکلیف چه می باشد؟ البته عکسی از سفته قبل از کندن ته سوش وجود دارد. کپی هم گرفته شده است.
لطفا راهنمایی کنید این سفته را چگونه باید وصول کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی طلائی

مجتبی طلائی :

استان :

سلام
این سفته بعنوان یک طلب مدنی با مبلغ درج شده قابل وصول هست.