مشاوره حقوقی رایگان - وصول سفته

سلام
دو سال پیش مبلغی و مقداری دلار و طلا را برای کار کردن به شخصی واگذار کردم و در قبال ان سفته و رسید دست نوشته به همراه امضا و اثر انگشت دریافت کردم در همین راستا بعد از یکماهذاز مادر بنده هم مبلغی گرفت و سفته داد بعد از چند ماه پول مادرم را به همراه یک رسید که دیگر با هم هیچ حسابی ندارند برگرداندند ولی پول بنده را نمیداد من هم روی سفته ها اقدام کردم و شکایت کردم بعد از جلسه اول دادگاه یک هفته بعد از کلانتری زنگ زدن که ایشان به خاطر خیانت در امانت شکایت مطرح کرده کهادعا کردند سفته هایی که بابت پول خودم به بنده داده بوده بابت پول مادرم بوده و ضمانت که با ان رسید که از مادرم گرفته باید برگردانده شود با اینکه بنده هم رسید پرداخت بانکی دارم و هم تعدادی رسید دست نوشته که چه مقدار وول گرفته از من و هم سفته های من به اسم بنده هست و اصلا ربطی به رسید و پول مادرم نداشته. با این اوصاف فردا در کلانتری باید برم که صورتجلسه و شاهد که دارن بیارن الان من پول ام را نگرفته ام و روی هواس رسید بانکی دارم رسید مختلف حتی سفته نمیدونم به وولم میرسم تازه ایشان شکایت هم کرده از من الان من چیکار کنم فردا ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طرف مقابل باید ادعای خود را اثبات نماید
و اگر شما رسید بانکی پرداخت
دارید میتوانید دفاع نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر واقعا به غیر از حساب و کتاب مادرتان شما هم با ایشان حسابی داشته اید درخواست ارجاع به کارشناس رسمی دادگستری در امر حسابداری کنید. البته در کلانتری فقط بنویسید شکایت واهی است و اتهام را قبول ندارم ایشان به بنده بدهکار بوده و هستند و برای فرار از تادیه دین این شکایت واهی را مطرح کرده اند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص شکایت ایشان نگران نباشید ، ایشان به عنوان مدعی باید بتواند ادعای خود را اثبات کند ،
شما نیز رسید ها و دلایل پرداختی خودتان را ارائه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما شامل چند سوال است که باید تک تک مورد بررسی قرار گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بار اثبات وقوع جرم بر عهده شاکی و مقام تحقیق است