مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک

با سلام. بنده ضم امین پدرم هستم که متاسفانه سکته مغزی کرده و طبق گواهی پزشکی در تشخیص مصلحت نرمال می باشد.
مع الوصف به درخواست خود پدرم منزلی خشتی در روستا که به نام پدرم بود در بنگاه به قیمت 90 تومان با امضای پدرم و بنده فروخته شد و در مقابل وجه عین چک را دریافت کردم و رونوشت رسید از بنده تحویل گرفتن. توضیح این که بنگاه فقط مشخصات بنده و پدرم را نوشت و از ما امضا گرفت. بعد از اختلاف سر این موضوع با خواهران و برادران مجبور به فسخ شدم عینا چک را به بنگاه تحویل دادم ولی رونوشت من هم به عنوان رسید پس ندادن چون پدرم بعد از سه سال که نزد بنده بود به شهر دیگری منتقل کردن.
لذا بنگاه شرط فسخ را منوط به حضور پدرم کردن در این ایام فرزندان از لسان پدر بر علیه بنده شکایت کیفری کردن. بنده و بنگاهی بعد از حضور در دادگاه ایشان گفتن طبق این رسید خریده ام.
اما در داخل قولنامه نوشته بودن 71 نقد و 19 تومن چک. باید عرض کنم که 19 تومن تصویری که در پرونده بود واقعا به حساب پدرم بعد دو ماه رفته بود ولی من نریخته بودم خود بنگاه و خریدار ریخته بود لذا محکوم به استرداد وجه و خیانت در امانت و سه ماه زندان و سه میلیون پانصد جزای نقدی محکوم شدم. خریدار هم متاسفانه بزهکاری به تمام معنی است. بنده به عسر و حرج افتادم. نمی دونم چطور فسخ کنم.
از عزیزان وکلا ابتدا راه حل دوم درخواست همکاری دارم.

پاسخ ها :

زاده شوشتری شیما یوسف

زاده شوشتری شیما یوسف :

استان :

سلام جهت ارائه پاسخ با من تماس بگیرید 09399879606