مشاوره حقوقی رایگان - حکم سرقت

سلام. بنده چند سال پیش مرتکب سرقت از معدن متروکه شدم که شاکی رضایت داد و قاضی 6 ماه حبس تعلیقی تا سه سال برای من صادر کرد. چند روزی هست دوباره به جرم سرقت چند تکه حلب کهنه (کنار جاده در بیابون رها بود که به نظرم ضایعات فلز امد) ب ارزش 440000 تومان بازداشت شدم. هنوز 6 ماه از حبس تعلیقی مونده ولی در تمام مراحل بازجویی و بازپرسی گفتم که کنار راه بود و من از معدن بر نداشتم و به هیچ عنوان اون جا نرفتم و نخواهم رفت. با توجه به سوابقی گفتم میخوام بدونم اگر شاکی رضایت نده، حکم دادگاه چی میتونه باشه؟ خودم و خانواده ام خیلی نگران این مسئله هستیم. خیلی ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با توجه رای تعلیقی حتی اگر شاکی رضایت بدهد شما مطابق جنبه عمومی جرم مجازات خواهید شد و با استعلام سوابق هر دو مجازات قابل اجرا میباشد