مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت اموال

سلام،وقت بخیر. من پول و اثاثی را به امانت نزد شخصی سپردم و قبلا از ایشون در دادگاه حقوقی شکایت کردم. ایشون با بیان این که امانت ها را برمیگردانم و بیا رضایت بده، بدون قید و شرط رضایت دادم.
حالا طرف انکار و امتناع میکنه. میتونم از ایشون بابت امانتم شکایت با عنوان دیگری بکنم؟
فقط یکی مورد مدرک دارم. مابقی پول نقدا به امانت سپردم و مدرک و رسیدی ندارم. حالا هم طرف زیرش زده.

حال با عنوان استرداد مال دادخواست بدم بهتر است یا خیانت در امانت؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام البته ابتدا راه مصالحه پیشنهاد می گردد ودرصورتیکه قبلا اقدام قضائی نموده اید واعلام رضایت نموده اید باید قرار صادره مورد ملاحظه قرار گیرد تا به صورت قانونی راهکار اقدام بعدی ارائه گردد موفق باشید