مشاوره حقوقی رایگان - جعل

باسلام
اینجانب در تاریخ 25 بهمن 94 یک باب مغازه صنعتی جهت کار تراشکاری با شرایط 4میلیون ودیعه و قرار ماهی 750000هزارتومان یک ساله اجاره نمودم وبه دلیل عدم نقدینگی دو فقره چک به مبلغ 6میلیون به وی دادم که در تاریخ 25 اسفند 94 بدلیل اینکه من نتوانستم کار کنم پیشنهاد داد مغازه به شخص ثالث اجاره بدهد
ودر یک سطر با نگارش متن اینکه بنده موافق هستم امضایی پشت قولنامه ازمن گرفت
ودر تاریخ 17 فروردین 95 من نزد وی رفتم ومبلغ اجاره بها یک ماهه پرداخت که نامبرده مبادرت به طلب های واهی از جمله بهره چکها 6میلیونی و 2ماه فسخ اجاره وکمسیون درصورتیکه خودش بنگاه دار بوده
که در نهایت موجب مشاجره شد و نامبرده یک سطر بالای امضای بنده مجدد نگارش مبنی براینکه بنده لوازم واثاثیه خود را برده ام وطلبی نداشته ام
1.نگارش نامبرده به وضوع توسط عوام نیز قابل درک است
2. در تاریخ 17 فروردین اجاره بها یک ماهه دریافت نموده
3.در تاریخ 31 فروردین اقدام به وصول یک فقره از چک ها نموده
4.مکالمات تلفنی با وی ظبط واقرار بر وجود اثاثیه مینمایید ارزش مالی 500000000ریال
5.به اتهام خیانت در امانت شکواییه دادم رد شد
6. فعلا به اتهام جعل اقدام نمودم لیکن درخصوص اموال و وجه چک ها چگونه اقدام نماییم
ممنون

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

برای چک ها می توانید اظهارنامه استرداد لاشه چک برای ایشان بفرستید و در ادامه اگر لاشه چک ها را پس ندادند، باید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید. برای اموال می توانید شکایت خیانت در امانت طرح کنید و با استناد به همان شکایت جعل و بررسی خط جعلی ایشان و تقدم امضاء بر خط توسط کارشناس و همچنین صدای ضبط شده می توانید شکایت خود را به دادگاه ارائه کنید. برای به نتیجه رسیدن در مورد اموال و چک ها بهتر است حتما به یک وکیل مراجعه کنید و متن ها و استنادهای خود را تنظیم کنید. البته استناد به صدای ضبط شده بسته به اقرار طرف مقابل پس از شنیدن صدا و همچنین نظر قاضی دارد.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

تقاضای استرداد لاشه چک را ارائه دهید. در خصوص اموال شکایت خیانت در امانت را مطرح کنید