مشاوره حقوقی رایگان - یارانه معیشتی

با سلام. یارانه معیشیتی برای من ریخته نشد. چون گفتن فاقد شرایط هستیم و درآمد خانواده بیشتر است در صورتی که من پس انداز چند ساله ام رو داخل حساب همسرم ریخته و سود آن را دریافت میکردیم. چون نزدیک عروسی برادرم بود کارت خود را در اختیار برادرم گذاشتم و او خرید عروسی خود را انجام میداد. به همین خاطر به ما گفتن چون تراکنش بالا داشته اید از دریافت یارانه معیشیتی حذف شده اید. خود شما بگید این واقعا درست است که ما را حذف کردن و آدم هایی را میشناسم با حقوق بالای 9 میلیون یارانه معیشیتی دریافت میکنن و من حقوق تامین اجتماعی و قانون کار میگیرم با دو دختر کوچیک در این اوضاع همیشه کم می آورم و مجبور هستم چند جا اضافه کاری کنم تا حداقل بتوانم کفاف زندگی ام را بدهم. تو را به خدا اگر میتوانید راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

با سلام شما می توانید با مراجعه به استانداری یا فرمانداری نسبت به این موضوع اعتراض کنید