مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت غیر مجاز در امور سمعی بصری

با عرض سلام و خسته نباشید. فررندم 16ساله است و به دلیل فعالیت غیر مجاز در امور سمعی بصری ماده 5 بند الف به یک سال نگهداری در کانون اصلاح محکوم شده. میخواستم ببینم چون محصل هست و درس میخونه سابقه هم نداره در دادگاه تجدید نظر چی کار کنم که این بچه زندان نره و یا تبدیل یا تعلیق بشه؟ خدا خیر و برکت به شما عزیزان عطا نماید.

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام تقاضای تبدیل یا پابند الکترونیکی کنید.البته باید رایتون مطالعه بشه که ببینیم طبق چه ماده ای محکوم شده