مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو بدون اجازه توسط نمایشگاه

سلام. سال 97 یک دستگاه تریلر را به فردی که کارش خرید و فروش کامیون است به صورت امانت دادم تا از طریق نمایشگاه به فروش برسانم. ایشان بدون حضور و بدون اطلاع بنده تریلر را با فردی دیگر معامله کرد و مبلغی به حساب من واریز کرد و الباقی را واریز نکرده و بنده را اصلا در جریان معامله قرار نداد. اصلا نمیدونم چند فروخته و چی کار کرده است. هیچ قولنامه ای هم ننوشتیم و وکالت هم بهش ندادم. الان آیا میتوانم تریلر را مطالبه کنم؟ تکلیف من چیه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، چون، شفاها. بهشون وکالت فروش داده ای، ابتدا اظهار نامه، برایشان بفرست ومطالبه عین. تیلر ودر صورت فروخته شدن