مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت درختان در آپارتمان

سلام. در منزل پشت پنجره و بالکن باغچه حدودا بیست متر وجود دارد باغچه خیلی نزدیک به پنجره است. اول میخواستم بپرسم فاصله ی کاشت درخت تا خانه چه قدر باید باشد؟ رشد درختان برای من و خانه ی من از لحاظ نور و ریختن برگ وحشره ها در فصول مختلف از مارمولک و ملخ مزاحم است و هر بار هرس میکنیم با همسایه ها درگیری ایجاد می شود و حاضر به هرس نیستند. لطفا من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قانونی در خصوص میزان فاصله وجود ندارد. اگر شاخه ها مزاحم شما هستند می توانید به میزان کافی هرس کنید