مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه نیم عشر مهریه

با عرض سلام و ادب. ممنون از سایت خوبتون.
مهریه همسر بنده 114 عدد سکه تمام یک سفر حج می باشد. اما ایشان به خاطر اذیت کردن من فعلا 50 عدد سکه رو به اجرا گذاشته و الباقی رو گذاشته برای بعد. دادگاه برای 50 عدد سکه درخواستی ایشان تشکیل شد و بنده محکوم به پرداخت 3 عدد سکه به عنوان پیش قسط و هر 11 ماه یک عدد سکه شدم. حالا سوال بنده این است که اگر بنده محکوم به پرداخت نیم عشر شوم ( که میشوم ) باید نیم عشر 50 عدد سکه درخواستی رو بدهم یا نیم عشر 3 عدد سکه ای که به عنوان پیش قسط محکوم شده ام؟
ممنون و متشکر

پاسخ ها :

رضا  داستان

رضا داستان :

به همان ميزانى كه پرداخت نماييد اجراى احكام ميتواند نيم عشر آن وصول نمايد