مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد از طرف کارگر

درود و وقت بخير بنده معلم مدرسه غير دولتي هستم. از ١٥ شهريور ٩٩ تا پايان خرداد ١٤٠٠ با مدرسه قرارداد دارم.
ولي تا امروز هيچ دريافتي نداشته ام. امكان فسخ يك طرفه قرارداد هست؟ كارفرما تا پايان قرارداد في ما بين بايد به من خسارت بدهد يا فقط همين چند ماهي كه پرداخت نكرده؟
براي اقامه درخواست فسخ قرارداد به كجا بايد مراجعه كنم؟

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
جهت پیگیری مطالبات و یا استفاده از شروط مندرج در قرارداد کار ب اداره کار ذیربط مراجعه فرمائید