مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح طرح هادی

سلام.
اینجانب صاحب زمینی به متراژ 1750 متر با کاربری مسکونی در روستایی هستم. ته زمین چسبیده به یک رودخانه هست که در این روستا زمین های آن سمت رودخانه خارج از بافت هست و زمین های این سمت رودخانه که شامل زمین اینجانب نیز می شود دارای کاربری مسکونی هست.
برای گرفتن پروانه اقدام کردم که کارشناس بنیاد مسکن اعلام که که ته زمین اینجاب 400 مترش خارج از بافت هست و به دلیل این که در طرح هادی روستا رودخانه از وسط زمین اینجانب گذشته. در صورتی که در طبیعت وضع موجود این چنین نیست و از ته زمین گذشته.دهیار روستا هم این اشتباه را قبول دارد ولی نسبت به اصلاح طرح هادی کمکی نمی کند.
تقاضای راهنمایی از شما دارم؟

پاسخ ها :

اصلاح طرح هادی عبور رودخانه از زمین زمین خارج از طرح هادی طرح هادی