مشاوره حقوقی رایگان - دیه دو ناحیه کوچک مو سر که رویش نمیشود

باسلام
من در یک حادثه رانندگی سه ناحیه پشت سرم را در حکم پزشک قانونی ام جرح دامیه قید کردند ولی بعد مدتی متوجه شدم دو ناحیه کوچک پشت سرم به صورت دایره رویش مو ندارم و پیاز مو در دو قسمت سوخته و باید عمل کاشت انجام داد ولی خواستم بدونم ارزش داره دوباره اعتراض کنم و ایا رویش نکردن مو جز جرح دامیه هس یا نه و حدودا دیه اش چقدر میشود ممنون میشم پاسخ دقیق دهید باتشکر

پاسخ ها :

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

با عرض سلام و ادب
از بین رفتن کل موی سر در صورتی که دیگر نروید دیه کامل دارد و هر قسمتی که موی آن از بین بره به نسبت کل سر دیه برای آن تعیین میشه