مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون عالی

سلام.
من سرباز هستم حین خدمت برای معافیت اقدام کردم به کمیسیون بدوی مراجعه کردم و اون ها من رو به کمسیون عالی معرفی کردن.
یکی میخواستم بدونم کمسیون عالی کی تشکیل میشه زمان مشخص داره؟ یا زمان بر هست؟
دوم این که چرا کمیسیون بدوی بدون دادن رای من رو به عالی معرفی کردن یعنی این خوب هست یا بد؟

پاسخ ها :

کمیسیون عالی معافیت حین خدمت سربازی ارجاع پرونده به کمیسیون عالی معافیت سربازی