مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام و عرض ادب منو پدرم تو جاده بودیم مسیر خودمونو داشتیم میرفتیم که یه دفعه تو سبقت ممنوع پراید از لاین بغل از روبرو از پشت نیسان درمیاد تو سبقت و چراغ میده و پدرم ماشین خودش رو میبره به سمت شانه خاکی که پراید هم میاد به سمت شانه خاکی و دوباره پدرم میبینه که از روبرو به هم برخورد میکنن ماشین خودش را میبرد به سمت جاده تو مسیر اصلی خودش و دوباره پراید هم میاد تو جاده تو مسیر ما که وقتی به هم میرسن پراید خودش رو میکشه به سمت شانه خاکی که از گلگیر جلو سمت شاگرد با هم برخورد میکنیم و ماشین ما رو منحرف میکنه به جلوی نیسان و پدرم وقتی میبینه با نیسان از روبرو برخورد میکنن ماشین رو میچرخونه به سمت شانه خاکی طرفی که نیسان داشت میومد که از بغل سمت شاگرد بین دو تا در میزنه به ماشین خلاصه میخوام ببینم مقصر کیه تو این تصادف ؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

تشخیص مقصر حادثه در حوادث رانندگی در صلاحیت کارشناسان امور راهنمایی و رانندگی می باشد و وکلا صلاحیت اظهار نظر در این خصوص را نخواهند داشت
موضوع خود را با کارشناسان رشته راهنمایی و انندگی در میان و از آنان مشاوره بگیرید

ابراهیم حسینی سارانی

جناب آقای ابراهیم حسینی سارانی :

سلام وقت بخیر، اینجا ملاک کروکی که توسط پلیس راهور باید کشیده بشه،