مشاوره حقوقی رایگان - سهم آب مشاع

با عرض سلام و احترام.
اداره امور اراضی 140 هکتار زمین به یک گروه 14 نفره واگذار کرده. برای 140 هکتار به ازای هر 3 هکتار 1 لیتر بر ثانیه آب تخصیص داده. یعنی 46 لیتر بر ثانیه آب. با حفره 2 فقره چاه یکی 30 لیتر بر ثانیه و دیگری 16 لیتر برثانیه. سر گروه بعد از طی چند سالی اقدام به تشکیل 2 گروه 7 نفره داد و زمین ها را به دو قسمت 70 هکتاری تقسیم میکند. به گروه که سوادی نداشتن،چاه که 16 لیتر بر ثانیه آب داشته میدهید و این ها نمیدانستن لیتر بر ثانیه چی هست. بی سواد بودن و بهشون گفته 2 حلقه چاه هست فرقی نمیکند شما این چاه و ما هم اون چاه. چاهی ک 30 لیتر بر ثانیه آب داشته خودش و برادر هایش بر میدارند. صورتجلسه مینوسین و امضاء میکنند. الان بعد از گذشت چند سال آیا من میتوانم سهم آب این هفت نفر را که حقشون هست برگردانم؟ چگونه؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرحناز  قنبري شاه بلاغي

فرحناز قنبري شاه بلاغي :

استان :

قرارداد فی مابین نشانگر رضایت شرکا می‌باشد ‌اثبات بیسوادی وجهل خواهانها متصور نمیباشد مگر خلاف آن ثابت شود.