مشاوره حقوقی رایگان - رد دعوا

سلام صاحب خانه ام وقتی به اين خانه اساس اورديم در حضور بنگاه گفت كه وسايل خرابه خانه را تعمير و از كرايه كم كنيد الان گردن نميگيره و
توی رای نوشتن خواهان دليل متقن دال بر مديونيت خوانده به ميزان فوق ارئه ننموده مستندا به ١٩٧ قانون مدنی قرار رد دعوای خواهان صادر و اعلام ميگردد.

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

دادخواست جدید دهید و در آن دادخواست اسامی شهود خود را قید نمایید تا اظهارات شهود دلیل برای شما محسوب شود