مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن سند آپارتمان

با عرض سلام، خانمی آپارتمانی را به صورت وکالتی و قولنامه ای به فردی فروخت من هم این ملک را با وکالت و قولنامه از این شخص خریدم اکنون سند این ملک به نام دولت (یعنی سند بدون نام میباشد) آماده شده و من آن را از تعاونی سازنده تحویل گرفته ام اکنون میخواهم سند به نام من بخورد اما فروشنده اول یعنی همان خانم مالک اصلی فوت شده است آیا در انتقال سند به نام من مشکلی ایجاد میشود؟ از راهنمایی شما ممنونم

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام با فوت طرف اول تمامي وكالتنامه هاي بعدي باطل ميشود اگر تعاوني شما را بعنوان انتقال گيرنده و مالك برسمين نشناسد موظف به طرح دعوا هستيد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

فروشنده و وارث خانم را خوانده دعوای ذکر کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

فروشنده و وارث خانم را خوانده دعوای ذکر کنید