مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام
اینجانب مدت 7 سال و 6 ماه در انتشارات کتاب کار میکردم و بعد به دلایلی از کار بیرون آمدم و بعد از چند بار رفتن به دفتر انتشارات بابت حقوق عقب افتاده خود که نتیجه ای حاصل نشد رفتم اداره کار شکایت کردم و اداره کار حق رو به من داد و بعد از نپرداختن کارفرما من شکایت کردم . الان یک سال است که از انتشارات بیرون اومدم الان از من بابت خیانت در امانت شکایت کردن که کتابهایی که در حال انجام تایپ و غلط گیری بوده در دست من هست که روزی که من از آنجا رفتم تمام فایل ها و کتابها رو گذاشتم و حتی به همکارم هم گفتم و کارفرما گفته یک کیس کامپیوتر هم از من بردی که اصلا چنین چیزی وجود ندارد یعنی من هیچ کیسی از این آقا نگرفتم الان من این ماه دادگاه دارم به نظرتون چکار باید بکنم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام به یکی از وکلای محل اقامت خودتون مراجعه کنید موضوع شما از مواردی است که نیاز به بررسی بیشتر دارد