مشاوره حقوقی رایگان - شنود مکالمه تلفنی

یا سلام و احترام
در یک موسسه آموزشی شاغل هستم با یکی از دانشجویان صحبتی تلفنی داشتم در باره تدریس خصوصی و گرفتن حق الزحمه آن ، وی مکالمه صوتی را به مسئول حراست تحویل داد و وی و رئیس مجموعه با استماع آن برای من به جرم سوء استفاده از موقعیت شغلی 5 میلیون تومانی جریمه نقدی حکم دادند و اعتراض من سودی نداشت و حکم قطعی صادر شد
لطفا بفرمایید من برای استیفای حق خود در خارج از آن مجموعه آموزشی یعنی از طریق دادگاه چگونه می توانم جلو اجرای حکم را گرفته و یا علیه کسانی که به استناد آن مکالمه که ضبط ان بدون اجازه من بود و رای صادر کرده اند اقامه دعوی کنم.
ضمنا یادآوری می کنم در این مورد به خصوص هیچ قانون مصرحی در آن مجموعه آموزشی وجود نداشته ولی آن را مصداق سوء استفاده از موقعیت شغلی منظور کردند.
بسیار ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمد جواد نشاط

محمد جواد نشاط :

سلام.
مبلغ جریمه را نپردازید.
در صورت هشدار به اخراج نیز اداره کار شکایت کنید .
یا علی