مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه

سلام وقت بخیر
من چند ماه قبل برای مشکلی با یکی از وکلا صحبت کردم و ایشان خواستند که برای مشاوره به دفترشون برم و همون روز با وجود اینکه من توضیح دادم فعلا توان پرداخت حق الوکاله ندارم با من قرارداد نوشتند و گفتند فعلا نیازی نیست کل مبلغ را پرداخت کنی و قرار شد 4تومن واریز کنم و بعد شروع به کار کنند من نتونستم پولو فراهم کنم و اصلا هیچ اقدامی صورت نگرفت یکی از پرونده ها شکایت از شخصی بود و یکی دیگه واخواست سفته و اصل سفته ها هم نزد ایشون بود بعد که مراجعه کردم و ازشون خواستم سفته ها رو پس بدن که خودم اقدام کنم به من گفتند که باید 4میلیون بدم چون قرارداد نوشتم در حالیکه اصلا کاری انجام نشده بود حتی پرونده ای تشکیل نشده بود وقتی اعتراض کردم گفتن که من اون روز که واسه مشاوره اومدم تصادف کردم در حالیکه دفتر خودشون بود و مسلما بخاطر من نیومدن چون روز تعطیل هم نبود و در اخر گفتن اگه شکایت هم کنی باید 9میلیون کل قراردادو بدی و سفته ها رو پس ندادن
ممنون میشم راهنمایی کنید ایا حرف ایشون درست بوده و من باید واسه اون قرارداد که واقعا به اصرار خودشون نوشته شد در حالیکه هیچ کاری انجام نشده این مبلغو بدم که سفته ها رو پس بگیرم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

سلام کار وکیل کاملا غیر اخلاقی است .میتونید از ایشون در دادسرای انتطامی وکلا شکایت کنید .جهت ترساندن شما گفتن 9 میلیون رو باید بپردازید که صحت ندارد