مشاوره حقوقی رایگان - زمین

با سلام و خسته نباشید. زمینی به مقدار سه دانگ در سال 88 به صورت وکالتی خریداری نمودم . اصل سند منگوله دار سه دانگ هم تحویل گرفتم ولی اقدامی بابت نقل و انتقال انجام ندادم . فروشنده در سال 95 فوت نموده و الان که اقدام کرده ام برای تک برگ اداره ثبت میگوید که باید ابتدا به نام وراث ثبت شود سپس به نام بنده انتقال یابد ولی وراث همکاری نمی‌کنند . چه راهکاری می‌فرمایید . با تشکر

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. شما یاید به طرفیت وراث فروشنده دعوی الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید