مشاوره حقوقی رایگان - خط موبایل همراه اول ورثه ای

سلام
یه خط همراه اول از پدرم ارث رسیده به ورثه .
5 سال بعد از فوت پدرم یکی از خواهر هام که از طرف مادر ناتنی هستیم فوت کرد. شوهرش و دخترش ورثه ی خواهرم شدن .
بابت انحصار وراثت خواهرم که شوهرش اقدام نمی‌کرد و چند سال طول کشید باعث شد خط موبایل تخلیه شود .
بنده سال 98 سه میلیون دادم به وکیل تا بتونه خط رو برگردونه .
الان که درست شده باید بریم مخابرات و پوکه رو تحویل بگیرم و تغییر نام بدیم تا بتونیم بفروشیم.
ولی ورثه خواهرم اذیت میکنن و میگن ما به نام تو نمی‌زنیم.
به نام هر شخص دیگه ای هم بخوره پولهایی که من هزینه کردم بابت پس گرفتن خط میگن به ما ربطی نداره.
من چیکار بلید بکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بر اساس فاکتور هزینه کرد دادخواست مطالبه وجه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است
.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کاری نمیشه کرد صرفا رضایت آنها را جلب کنید