مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن پرونده جبهه

سلام خدمت شما.
پدرم سپاهی بودن و از طرف سپاه 8 سال رو اعزام به جبهه میشدن و خط مقدم هم پیش رفتن. در یکی از مسیر ها با ماشین تصادف میکنند و ماشین واژگون میشود. پای پدرم ضربه میبینه که هنوز اثرش روی پاش هست. ولی پرونده تصادفش رو گم کردن و جانباز اعلامش نکردن. چیکار کنم؟ سوال دوم این که بهش گفتن چون از طرف سپاه بودی ایثارگر محسوب نمیشی. در صورتی که پدرم در مناطق جنگی بودن و کمک رسان مهمات بودن. حتی تا خط مقدمم بودن و مدارک حضورش در جبهه موجود هست. اما پرونده تصادفش موجود نیست و میگن گم شده.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

در مورد تصادف تا پرونده ایشان پیدا نشود و سوابقش بررسی نگردد هیچ اقدامی صورت نخواهد گرفت. در مورد ایثارگری، اگر حضورشان در جبهه ثبت شده و دارای مشخصلت و پلاک و یگانهای اعزامی مشخصی باشند، جزء ایثارگران محسوب خواهند شد و اگر با وجود مواردی که ذکر شد، به نتیجه نرسیده اند باید با شکایت به دیوان عدالت اداری پیگیری نمایند.