مشاوره حقوقی رایگان - کلاس های خصوصی

بنده در بهمن 98 با یک نفر مدرس زبان قراردادی به مبلغ 20 میلیون جهت آماده شدن برا آزمون آیلتس بستم و از کل 7 تا کتاب تنها 2 کتاب خوانده شده و مبلغ 14/5میلیون جهت کتاب و کلاسها پرداخت شده ولی الان بقیه کلاسها را منوط به تصفیه حساب کلی گذاشتن و 3 ماهه اقدام به برگزاری دوره نمی کنند الان با کدوم روش حقوقی می تونم اقداماتی انجام بدم و در صورت عدم تمایل به ادامه کلاس مبلغ قابل برگشت هست؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بستگی به نوع قرداد. شفاهی یا کتبی. شرایط قرارداد. نحوه واریز مبلغ دارد