مشاوره حقوقی رایگان - درخواست توقیف پلاک خودرو

سلام و عرض ادب.
من یه خودرو تیبا صفر به شخصی فروختم و به نامش زدم و 20 روز برای پلاک زدن بهش وقت دادم، اما الان 3 ماه هست که پلاک عوض نکرده و زنگ میزنم جواب نمیده. به همین خاطر میخوام خودرو رو توقیف کنم. لطفا راهنمایی کنین که چطور میتونم خودرو رو توقیف کنم و هزینه ها رو ازش بگیرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنیم که باید چی کار کنم.

پاسخ ها :

محمدرضا قنادنیا

محمدرضا قنادنیا :

ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه و در صورت عدم توجه تقاضای فک پلاک از طریق مراجع قضایی بنمایید