مشاوره حقوقی رایگان - آیا کارفرما میتواند محل کار کارمند را عوض کند؟

سلام بنده حسابدارم کارفرمام یه مغازه دیگه دارن که با یکی شریک هستن از من خواستن که برم به اونجا و موجودی انبار مغازه شریکشون رو بگیرم و پایان دوره مالیشون رو انجام بدم آیا این درخواست قانونی هست یا من میتوانم مخالفت کنم؟

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام.
اگه مابین خودتون قرارداد دارید و در قرار داد وظایف شما مشخص و معین هست شما در چهارچوب اون وظایف کار انجام بدید.
ولی اگه قراردادی ندارید یا اگه دارید وظایفتون مشخص نشده این به این معنی هست که شما به طور مطلق خودتون رو در اختیار ایشون گذاشتید و میتونه هرجایی که لازم بدونه شما رو برای کار کردن بفرسته.
رجوع کنید به قراردادتون