مشاوره حقوقی رایگان - درچه موردی شاکی متهم میتوانه شاهد بیار

توی دادگاه حل اختلاف پرونده دارم مضمون که شخصی تلفن همراه از ما امانت برد و پس نداد متهم انکار کرد و شورا حل اختلاف از ما شاهد خواست و هم زمان که ما شاهد بردیم متهم شاهد اورد و شورا هم شهود متهم را قبول کرد هم هم را لطفا فرمایید شهود متهم قانونی میباشد

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

دوست عزیز کارتون تلفن شما و داشتن سریال آن برا شما کافی است ،برا تحویل گوشی شاهد کافی است ، شهود طرف مقابل جرح کنید