مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی به رسمی

با سلام و خسته نباشید. بنده پرستار استخدام شرکتی معاونت بهداشت در تاریخ 1 تیر 97 میباشم. آیا امکان دارد با توجه به استفساریه برنامه پنجم توسعه بنده را نیز به نیروی رسمی تبدیل وضعیت کنند؟ (لازم به ذکر است پدر اینجانب دارای 9 ماه و 10 روز سابقه حضور داوطلبانه در جبهه و 5 درصد جانبازی میباشد.)
در ضمن مدت زمان سربازی را از اردیبهشت 94 تا اردیبهشت 96 به صورت پیام آور در بیمارستان به صورت کادر پرستاری سپری کرده ام. آیا امکان دارد با واریز وجه بیمه و قراردادن مدت زمان سربازی به صورت سابقه کاری شانس تبدیل وضعیت را بالا برد؟

پاسخ ها :

عارف رستمی

عارف رستمی :

استان :

سلام با توجه به بند ذ ماده 87 و ماده 21 قانون خدمات رسانی به ایثارگران و استفساریه اخیر برنامه و بودجه باید انجام بدن اگه ندارن باید به دیوان عدالت شکایت و الزامشون رو بخواید