مشاوره حقوقی رایگان - رشوه

ایا بازپرس بدون اخذ بازجویی از راشی میتواند شخص دیگر را کیفرخواست متهم به اخذ رشوه کند؟؟
یعنی متهم مرتشی در تمامی مراحل بازپرسی شهرستان بازجویی امنیتی و بازپرس استان اتهام رشوه را نپذیرفته‌
راشی هم صرفا در یک مرحله بازجویی در اداره اطلاعات دادن رشوه را منکر شد و راشی در هیچ مرحله ای بازجویی نشد و در کیفرخواست هم نیامده .

پاسخ ها :

کیفرخواست اخذ رشوه رشوه راشی مرتشی کیفرخواست