مشاوره حقوقی رایگان - بدهکاری بانکی ملک خریده شده

باسلام ملکی خریده ام که بدهکاری بانکی دارد به خاطر وام بنیاد مسکن که طرف فروشنده برداشته ولی به بنده اطلاع نداده چطوری میشه پول قسط های وامی که طرف نداده از او بگیریم در غیر اینصورت بانک ملک را مصادره میکند ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک رهن به طرفیت فروشنده و صاحب سند بدهید

معصومه سالاروند

سرکار خانم معصومه سالاروند :

شخصی که وام گرفته وضامن او ملزم به پر اخت اقساط هستند اگر ملک مصادره می شود راه حل اول از نظر بنده این اسن کلیه اقساط را بپردازید وسپس با دردست داشتن مدارک پرداخت،داخواست الزام به مطالبه وجه بدهید راه حل دوم اینکه اگر از در رهن بودن ملک بی خبر بوده اید معامله رافیخ کنید