مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام، بنده بازنشسته و حقوق بگیر تامین اجتماعی هستم، و بعد از فوت همسرم، رفتم شهرستان همسر دوم گرفتم با مهریه ده عدد سکه تمام بهار آزادی که بعد از دوماه زندگی کردن رفت. الان میخوام طلاقش بدم و توافق کردیم که معادل پولی مهریه، ماهی 700 هزار تومان بهش بدم، از شما سوالی داشتم، من این پول رو به چه صورتی و از چه طریقی به ایشان بدم که سند معتبری برای پرداخت مهریه اش باشه که پس فردا این خانم ادعایی نکنه. ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام در دادنامه طلاقتون نحوه پرداخت مهریه با توجه به توافقاتتون درج می‌شود همین کفایت میکند