مشاوره حقوقی رایگان - زمین فروخته شده بدون شاهد در زمان فعلی

زمین کشاورزی خرما 30سال پیش توسط پدر بزرگ مادری پدرم به عنوان سهمی به فرزندش یعنی مادر پدرم قرار گرفته و با مرگ پدربزرگ مادری و با اینکه مادر پدرم به سن قانونی نرسیده و صغیر محسوب میشده زمین در گرو قیم مادر پدرم قرار میگیره تا هروقت به سن قانونی رسید به او بدهد اما اینکار را نکرده و سند را خریده و سهم خودش کرده است در صورتی که در این زمان مادر پدرم صغیر محسوب میشده و این فعل از جانب قیم صورت گرفته توجه کنید 30 سال پیش. شاهد ها الان ممکن هست زنده نباشند ولی فرزندان ان ها هستند ... اون سند هم ممکنه به کسانی دیگر منتقل شده باشه و فروخته شده باشه و .... چطور میشود الان اثبات کرد که مادر پدرم با اینکه الان در قید حیات نیست که زمین در مالکیت مادر پدرم بوده است. ایا دلایلی غیر از شهود راهکاری عملی ای وجود دارد بشود طرح دعوا نمود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به بخش تنظیم قرارداد و تعیین وکیل مراجعه شود