مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام. میخواهم درخواست طلاق بدهم فرزندم شش ماهه است. میخواهم از همسرم توافقی جدا شوم و به جای مهریه میخواهم حضانت فرزندم همیشه با من باشد.آایا چنین چیزی امکان پذیر است که به جای مهریه حضانت همیشگی فرزندم را دادگاه به من بدهد؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.با توافق وبنا بر قانون می توان چنین کرد.اما قابلیت اسقاط وجود ندارد.صادقی زاده