مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام‌، وقت بخیر. بنده یک کانکس که ارزش الان اون معادل پنجاه میلیون تومان هست داشتم که یکی از آشنایان به اصرار برای اجاره میخواست که قبول نکردم و فقط گفتم قصد فروش دارم. منتها ایشون به بهانه تمیز کردن کانکس و بعد خرید، کلید گرفتن و روز جمعه بدون حضور من و هیچ کس دیگر داخل گاراژ با راننده جرثقیل کانکس رو بردن. بعد به من گفتن که بردن و اجاره میخوان یک ماه و خودشون میخرن و اگر نخریدن برمیگردونن و اجاره اش رو میدن که دیگه نیاوردن. بعد دیدن من خودم میخوام بیارم کانکس رو بردن فروختن بدون این که هیچ قولنانه خریدی از من داشته باشن. بعد که من گفتم شکایت میکنم ایشون یک چک 20 تومنی که به من دادن بابت پولی که براشون واریز کردم به عنوان قرض رو دلیل خریدن کانکس عنوان کردن و تازه از من قولنامه هم میخوان. من میخوام شکایت کنم بابت کانکسی که برده، اجاره نداده و فروخته و پولی که طی چند مرحله براشون کارت به کارت کردم رو هم که بابتش چک دو ماه دیگر دادن رو هم پس بگیرم. چطور اقدام کنم و چه دادخواستی بدم؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام
باید مدارک و ادله لازم داشته باشید که کانکس متعلق به شما بوده ایشان بردند و با وجود مطالبه شما بر نگرداند
شما می توانید با اثبات مالکیت و ماوقع شکایت انتقال مال غیر هم مطرح نمایید
البته باید با ادله محکم ثابت نمایید قضیه چک ربطی به ماجرا ندارد و جهت انحراف ذهن مقام قضایی است