مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

ایا میشود از یک سند امانت همزمان هم در دادگاه کیفری شکایت کرد و هم در شورای حل اختلاف حقوقی شکایت کرد

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توان ولی هر دادگاه که صالح باشد اقدام به رسیدگی می نماید و از دادگاه دیگر سلب صلاحیت می شود

یک وکیل

سلام" بلی می شود . برای استرداد مال یا سند مورد امانت از دادگاه حقوقی محل اقامت خوانده و از حیث جرم بودن عمل خیانت در امانت از طریق شکایت کیفری در دادسرای محل وقوع جرم به ترتیب مورد بالا دادخواست ارائه داده و شکایت نمود . ولی بهتر است دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم خیانت در امانت و استرداد مال یا سند مورد خیانت به دادگاه کیفری رسیدگی کننده به جرم خیانت در امانت ارائه شود .

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی در شکایت کیفری درخواست مجازات متهم را می کنید ولی در دعوای حقوقی مطالبه حق خود را میکنید و کاری با مجازات فرد خاطی ندارید لذا هر دو دعوی را همزمان هم میتوانید طرح کنید ولی بر اساس تجربه کاری توصیه میشه اول شکایت کیفری را مطرح کنید و بعد از آن اقدام به دعوای حقوقی نمائید.

یک وکیل

بله و پاسخ همکاران در این زمینه کامل می باشد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند