مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

با سلام و عرض ادب و احترام. بنده دارای منزل 60 متری در بندر عباس می باشم. با توجه به این که نظامی بودم بازنشست شدم به محل سکونت دائمی شهرم در استان فارس نقل مکان کردم و منزل بندر عباس را با توجه به بالا پایین بودن قیمت و بیماری کرونا ناچارا اجاره داده و در شهر خودم منزل را تا فروش اون منزلم در بندر عباس اجاره دادم. آیا منزل بنده که توسط همسرم بابت مهریه توقیف گردیده جزء مستثنیات دین می باشد یا خیر؟ لازم به ذکر است نظامی بودم بازنشست شدم به محل خودم نقل مکان و منزل اجاره که هزینه اجاره منزل بندر عباس را به منزل اجاره در شهر خودم تا فروش منزل میپردازم و به علت عدم توان مالی در پرداخت اجاره منزل بندر عباس را اجاره دادم. بومی شهر بندرعباس نبودم و بازنشست شدم به محل سکونت دائمی نقل مکان نمودم که هم اکنون توسط همسرم از طریق ثبت اسناد توقیف گردیده است. آیا جزء مستثنیات هست یا خیر؟ منزل یک خوابه 60 متری هست.

پاسخ ها :

مستثنیات دین مهریه خانه مستثنیات دین توقیف ملک بابت مهریه توقیف ملک مهریه مستثنیات دین