مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

رای دادگاه دایر بر تحصیل مال مسروقه برای من رای بریدن یعنی چه و میشود اعتراض کرد؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. اگر به صورت غیابی رای صادر شده می توانید نسبت به آن در همان دادگاه اعتراض واخواهی کنید. اگر حضوری بوده تجدیدنظرخواهی کنید. این جرم به این معنا می باشد که شخصی به طریقی مال سرقتی را تحصیل می‌کند. مثلا سارق یک اتومبیل می دزدد و به شخص دیگر میدهد که بفروشد.