مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تحصیل مال مسروقه

با سلام، یکی از فامیل های نزدیک بنده سماوری برایم آورد با عنوان اینکه سماور برای خواهر همسرم هست و قصد فروش داریم و در بازار قیمت گرفتیم و بنده بالاتر از قیمت بازار و بیشتر از نرخ روز بازار سماور رو خریداری کردم و بعد از مدتی سماور رو فروختم و این شخص دوباره چند قلم وسایل برای تعمیر برایم آورد و ظهر روز بعد از کلانتری تماس گرفتند که این اموال مسروقه هست که همگی رو به کلانتری تحویل دادم به غیر از سماور که فروخته شده، شخص دستگیر شد و روانه زندان شد و برای بنده ابلاغیه اومد اولش منع تعقیب بود ولی صاحب سماور شاکی شده و اعتراض کرده که چون بنده سماور رو خریدم شاید یک سری از اموال سرقت شده ایشون رو خریدم، به دادگاه مراجعه نمودم و گفتم که بنده اصلا نمیدانستم که سماور سرقتی هست و به نرخ روز خریدم و چون آشنا بود پول سماور رو هم به حساب همسر سارق انتقال دادم که فیش هم موجود هست ولی از بقیه وسایلها خبری ندارم، حتی حاضرم از جیب خودم برای اون شخص سماور مشابه رو هم خریداری کنم ولی نمیخواهم به حساب سارق باشه تا به ایشون رضایت بدهند، به نظر شما چه حکم و رای برای اینجانب صادر خواهد شد، بسیار سپاسگذارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام صدور حکم بستگی به دفاعیات شما خواهد داشت و ممکن است رای برائت صادر شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با صداقتی که از خود نشان دادید، اگر سابقه مالخری نداشته باشی انشاالله که قرار منع تعقیب شما صادر خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که سابقه مالخری نداشته باشید احتمال صدور قرار منع تعقیب یا برائت بسیار زیاد است