مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی مبلغ سفته

سلام. من به یک نفر 100 میلیون تومان قرض دادم به مدت زمان یک هفته. حالا بعد گذشت یک ماه از بازپرداخت قرض خودداری می کند و امروز فردا می کند. قابل ذکر این که در حدود 40 تومان برای من یک کاری انجام داده است. جهت مابقی مبلغ قرض چه اقدامی میتونم انجام بدم؟
60 تومان سفته ازش داشتم. آیا میتونم از واخواهی سفته ها اقدام نمایم؟
مبلغ قرض هم اینترنتی از حسابم به حساب یک شرکت که برای من پیامک کرده بود پرداخت کردم. در ضمن نحوه شکایت و رسیدن به طلبم چطوری هست.
سفته ها بدون تاریخ و فقط با امضای خودش به عنوان متعهد هست.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

مطالبه وجه سفته،
منظورتون از واخواهی چیه چون واخواهی یعنی اعتراض به آرای غیابی