مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پست سازمانی کارمند

با عرض سلام و احترام. بنده کارمند اداری آموزش و پرورش هستم که از سال 92 در پست با نام مشغول به خدمت هستم. چون این پست زیر پست کارشناسی است حقوق و مزایای ما بسیار پایین تر است. به همین دلیل چندین بار به صورت کتبی و شفاهی درخواست تغییر پست و تغییر رسته داده ام ولی اقدامی انجام نداده اند. در پاسخ گفته اند در صورت تغییر، پست شما حذف میشود.
اکنون با شکایت به دیوان میتوان پست را حذف کرد و ارتقا پست داشت یا پست تنزل می کند؟ بنده را راهنمایی بفرمایید تا این مشکل حل بشود. با تشکر فروان

پاسخ ها :

ارتقا پست سازمانی قوانین ارتقا پست سازمانی تغییر پست سازمانی کارمند پست سازمانی