مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام مجدد استخدامی افسری

با سلام. من در سال 98 برای استخدام افسری ثبت نام کرده بودم. محصل بودم. سال قبل در مرحله آزمون ورودی مردود شدم. میخوام بدونم که امکان ثبت نام مجدد من در آزمون افسری امکان هست؟ یا باید برم ادامه افسری رو بدم اما درجه داری.

پاسخ ها :

ثبت نام مجدد استخدامی افسری استخدامی افسری مردودی در آزمون استخدامی استخدامی درجه داری استخدام