مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده جانبازی

سلام. بنده حدود پنج سال پیش در زمان خدمت در رزمایش سپاه بر اثر شلیک توپ دچار تشنج عصبی شدم. پیگیری کردم پرونده ام به کمیسیون رفت ولی رد شد. دلیلش رو به من نگفتن. ضمنا قبل از خدمت یک وسواس داشتم که تحت درمان بودم. آیا میتوانم اعتراض کنم و پیگیری کنم و پرونده رو به جریان بندازم تا نتیجه بگیرم؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

پیگیری پرونده جانبازی پرونده جانبازی اعتراض به رای کمیسیون جانبازی کمیسیون جانبازی جانبازی